TLG Chat

  Statusi

LiyonaServ

  Funkcionalnost

  Komande

TLG Chat - Pregled korisnickih statusa

Menadzer

Korisnik, koji ima status Menadzer, je vlasnik grupe. Menadzer se postaje tako sto se registruje grupa koja je slobodna, tacnije koja jos nije registrovana od drugog korisnika. Na TLG Chatu je Menadzer najjaci korisnicki status u grupi i ima najveca prava – koja mu inace omogucavaju da daje drugim korisnicima razne statuse u grupi i da ih takodje makne. Ovaj korisnicki status ima priviligeju da ga niko ne moze maknuti – takodje je i zasticen od izbacivanja i banovanja.

Konsultant

Na drugom mestu se nalazi status Konsultant. Ovaj status je skoro na istom nivou kao sto je menadzer, samo sto ne moze da menja topik, da izbaci ili banuje menadzera. Ovom statusu nije potrebna lozinka grupe da bi dodao ili da bi obrisao statuse svim korisnicima, osim menadzeru.

konsultant status na tlg chatu
tlg chat asistent

Asistent

Funkcija treceg statusa, koji ima naziv Asistent, je pre svega pomoci Konsultantu oko menedzmenta TLG Chat grupe. Asistent ima pravo da izbaci i banuje korisnike istog ili nizeg statusa. Razlikuje se i po funkciji dodavanja statusa – Asistent ne moze dodati statuse ili ih skinuti.

Spiker

Cetvrti status je najslabiji status koji je dobio naziv Spiker. Kada menedzment odluci da zabrani javno dopisivanje u grupi za sve korisnike onda spiker ima, kao i ostala 3 statusa, pravo da pise na javnom. Spikeru nije dozvoljeno davati statuse, izbacivati, banovati ili promeniti bilo kakvu opciju u TLG Chat grupu.

tlg chat spiker
Statistika
0
Redova Koda
0
Resenih Problema