DCHT Software

  TLG Chat

  DCH-Threads

 DCHT Security

  DCHTPassv1.0

 DCHT Web

  ANNY PIXL

  Top100 stranice

Kompjuter je nasa laboratija. Samo nebo nam je granica.

Mnoge noci i zore proveli smo sa razvijanjem i razmisljanjem o novim i raznim projektima – ali sta bi bili projekti da nema prijateljstva. Buducnost ne dolazi sama. Zajedno mozemo svaku ideju da pretvorimo u stvarnost i doprineti nesto pozitivno za bolju i sigurniju buducnost.

Na ovoj stranici cete naci detaljne informacije o nasim projektima koji se razvijaju trenutno ali i o buducim projektima. Ako zelis da nam se pridruzis kontaktiraj nas slobodno. Svako, ko zeli nesto da stvori ili promeni, je dobro dosao.

Ovim putem zelimo da se zahvalimo svim nasim prijateljima koji su nam dali podrsku u svim ovim godinama. Bez vas ovaj tim ne bi postojao i ne bi postojala motivacija da se stvori nesto novo.

Specijalno zelimo da se zahvalimo i Simu D. i Harisu Z. iz crne gore za psihicku podrsku koju su nam pruzili. Svaki dan i svaka noc u kojima smo nesto razvijali je bila puna komedije. To nam dalo najvise snagu da nastavimo i da se nikad ne predamo. 🙂

  • Online privatnost i privatnost uzivo

    Neki put ima situacije kada zelis biti sam… Postoji i informacija, koja ne treba nikog drugog, osim tebe, da zanima. To se naravno odnosi za uzivo kao i za internet.+